Stiri Liga I Masculin

Iosif Pârlog: “Diferenţa dintre cele douǎ echipe nu este cea afişatǎ pe tabelǎ”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
09.12.2012

În cadrul etapei a 12-a, CS Dinamo a fost învinsǎ de echipa lui Costel Cernat, Farul Constanta, scor 94-63, rǎmânând singura echipǎ din campionat fǎrǎ nicio victorie. Principalul marcator al roş-albaştrilor, Iosif Pârlog a declarat cǎ diferenţa dintre cele douǎ echipe nu este cea afişatǎ pe tabelǎ.

“Partida cu Farul putea fi câştigatǎ de oricare dintre echipe. Noi am început meciul foarte motivaţi şi eram încrezǎtori cǎ putem obţine prima noastrǎ victorie în acest campionat. Nu ştiu ce s-a întâmplat dupǎ pauzǎ, n-am mai fost aceeaşi echipǎ din prima reprizǎ şi am fǎcut un sfert trei foarte prost. Amândouǎ echipele au luptat pentru victorie, dar ei au jucat mai bine şi au meritat sǎ câstige. Consider cǎ diferenţa dintre cele douǎ echipe nu este cea afişatǎ pe tabelǎ.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!