Stiri Liga I Masculin

Iosif Pârlog: ”Vom lupta pentru a rămâne în prima divizie”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
16.04.2013

Dinamo Bucureșţi a cedat ți în ultimul meci al seriei cu Energia Rovinari, urmând că în fază a II-a a play-out-ului să evolueze în fața câștigătoarei duleului dintre Timba Timișoara şi CSȘ Giurgiu.

Iosif Pârlong, unul dintre remarcații partidei de sâmbătă de la Arena de Bacshet a vorbit petru TotalBaschet despre confruntările împotriva gorjenilor, despre propria-i evoluţie, dar și despre ceea ce urmează în continuare.


Am început foarte motivaţi partida şi timp de trei sferturi am avut un joc colectiv foarte bun. În sfertul patru cred că am căzut fizic şi s-a văzut că nu avem experienţa de a păstra un avantaj, fiind la primul meci în prima divizie când conducem atât de mult timp.

Diferenţa s-a făcut în urma căderii despre care am vorbit puţin mai sus. În fiecare meci dau ce am mai bun pentru echipă. Înaintea play-out-ului am suferit o entorsă şi încă nu sunt recuperat complet, dar îmi doresc foarte mult să joc în meciurile rămase din acest sezon. Cu mai multă atenţie şi cu un plus de experienţă cred că puteam obţine mai mult din aceste confruntări.

Cei doi americani sunt jucători importanţi ai echipei, dar noi am reuşit un joc colectiv foarte bun şi am făcut ca lipsa lor să se simtă mai puţin. Nu pot să ştiu care era soarta meciului dacă ei ar fi jucat, dar sunt sigur că ne vor ajuta în meciurile care urmează.

Indiferent de adversara din următorul tur al play-out-ului ne va fi foarte greu, dar cât timp avem şanse de a rămâne în prima divizie, vom lupta pentru asta.

Foto: Radu Roșca (staychill.net)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!