Stiri Liga I Masculin

Iulian Corneanu, prestație de excepție împotriva Politehnicii Iași

Iulian Corneanu, prestație de excepție împotriva Politehnicii Iași

CSU Craiova a câștigat în premieră un joc în Liga 1 la baschet masculin, după 103-54 pe terenul Politehnicii Iași în cadrul etapei a 8-a, duelul disputându-se sâmbătă (15.01).

Oltenii au avut în aest meci cinci sportivi în double figures, dintre toți remarcându-se în mod special Iulian Corneanu.

Baschetbalistul în vârstă de 32 de ani s-a aflat la debutul în Liga 1 alături de CSU Craiova, acesta evoluând în trecut în eșalonul secund pentru CSU Știința București. De asemenea, are meciuri în LNBM pentru CSȘ Giurgiu, BCM U Pitești și SCM U Craiova.

În cele aproape 37 de minute petrecute pe parchet, Corneanu a contribuit cu 33 de puncte (12/24 din acțiune), 10 recuperări și 7 pase decisive, având în dreptul numelui său și 2 intercepții. Corneanu a comis 3 greșeli personale și a încheiat cu 39 de unități la eficiență și 48 la +/-.

CSU Craiova a marcat cel puțin 26 de puncte în trei din cele patru sferturi ale partidei din Copou și trece la 1-6 bilanț. Iașiul are tot 1-6 și ocupă locul 8, cu o poziție în fața Craiovei.

*foto: arhivă baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!