Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Ivan Ivanovic: "Avem o echipă nouă şi e nevoie de timp pentru a pune la punct toate detaliile"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.09.2012

Ivan Ivanovic, căpitanul echipei Gaz Metan Mediaş, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre Cupa Gazistul, incidentul cu Tudor Costescu, respectiv despre dubla cu Ural Ekaterinburg, din turul preliminar al FIBA EuroChallenge:

Cum a fost turneul de la Mediaş pentru echipa ta ţinând cont de faptul că a fost ultimul test înaintea dublei cu Ekaterinburg?

Primul meci, cel cu Craiova, a fost unul foarte bun pentru noi. Însă lucrurile nu au mers conform aşteptărilor noastre în al doilea meci.

Ce părere ai despre incidentul cu Tudor Costescu din finala turneului de la Piteşti?

Deşi a fost un turneu amical tensiune a existat la un nivel ridicat. Acest lucru demonstrează că atât noi cât şi Piteşti au încercat să câştige. Imediat după meci am vorbit între patru ochi cu antrenorul echipei din Piteşti şi am convenit asupra faptului că amândoi am greşit. A fost o discuţie amicală şi pot să spun că ne-am despărţit în relaţii bune.

Ce părere ai despre schimbările numeroase de la Gaz Metan faţă de sezonul precedent? Are Mediaş o echipă mai bună acum?

Avem o echipă nouă şi este nevoie de timp pentru a pune la punct toate detaliile. Este prea devreme să spunem dacă actuala echipă e mai bună sau nu.

Veţi fi pregătiţi din toate punctele de vedere pentru turul preliminar al EuroChallenge?

Încă nu suntem 100% pregătiţi pentru Ekaterinburg, însă mai avem la dispoziţie zece zile pentru a ne pregăti pentru acel meci.

Ce ştii despre Ekaterinburg?

Am auzit că sunt o echipă bună. Au câştigat câteva meciuri amicale foarte tari. Încă nu am apucat să îi vedem jucând. Începând de mâine intrăm în pregătirea pentru meciul cu Ekaterinburg şi vom vedea ce anume le place să joace. Astfel, va trebui să ne concentrăm asupra acestei perioade.

Foto: Frăţilă Daciana Codruţa 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!