Stiri Liga I Masculin

Laguna Sharks, transferuri pentru Liga 1

Laguna Sharks, transferuri pentru Liga 1

În urma colaborării cu Lumina Wolves, Laguna Sharks va juca în Liga 1. Astfel, clubul din Capitală a anunțat primele noutăti privind lotul pentru stagiunea 2021/2022. 

Bogdan Stăncuț, Ilija Stefanović și Victor Petrache sunt primii jucători pe care antrenorul Slobodan Kalinic îi are la dispoziție pentru noul sezon competițional. 

Stăncuț va fi noul căpitan al echipei. Baschetbalistul în vârstă de 34 de ani a jucat 11 sezoane în LNBM alături de Elba Timișoara, Steaua Turabo București, CSM București, Farul Constanța, Concordia Chiajna, BCM U Pitești și BC Mureș Târgu-Mureș. Sezonul precedent, baschetbalistul de poziția 3 a evoluat în Liga 1 pentru Lumina Wolves. 

Ilija Stefanović are 23 de ani și evoluează pe pozițiile 4-5. Sârbul de 2,08m vine din NCAA de la  Longwood Lancers, formație alături de care a strâns medii de  2.3 puncte și 1.2 recuperări în stagiunea precedentă. 

Petrache are 24 de ani și evoluează pe poziția 2. Fostul junior al celor de la Laguna Sharks a jucat în stagiunea precedentă la CSA Steaua și a adunat 1,1 puncte și 0,5 recuperări în cele 11 partide în care a fost utilizat. 

De-a lungul carierei, fostul internațional de juniori a mai trecut pe la SCM U Craiova. 

*foto: Longwood University

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!