Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Lázár, Török, Pascu, Ştefan şi Hora vor evolua în Divizia B la CSM 2 Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011

Proiectul baschetbalistic de la Oradea continuă. Dacă în sezonul 2008-2009 gruparea bihoreană se lupta pentru rămânerea în primul eşalon valoric la 3 sezoane distanţă gruparea orădeană este una dintre echipele de temut din Divizia A şi are, în priemieră, o echipă satelit înscrisă în Divizia B.

Pentru a face acest lucru posibil Clubul Sportiv Municipal şi Clubul Sportiv Şcoloar Bihorul au încheiat un contract de colaborare, iar cele două instituţii vor susţine echipa Divizionară B. Competiţia debutează sâmbătă, iar satelitul CSM-ului va întâlni în Sala Sporturilor LPS Oradea, începând cu orele 13:00, pe nou înfiinţata West Olympia Phoenix Arad. Din grupă mai fac parte U Mobitelco II Cluj-Napoca, BC II Timişoara şi Timba Timişoara.

Lotul formaţiei este alcătuit de 6 jucători de la prima echipă: Lázár László, Török Rolánd, Andrei Pascu, Vasile Ştefan, Horia Hora, Laviniu Andrei şi 10 de la echipele de juniori: Andrei Ciordaş, Cătălin Horga, Cristian Cheregi, Alex Pop, Radu Tebieş, Raul Pop, Alexandru Darii, Andrei Lung, Ştefan Varga, Andreasz Krausz. Echipa va fi pregătită de antrenorii Călin Pop şi Alin Cureş.

Într-o declaraţie acordată site-ului bihon.ro Şerban Sere este de părere că jucătorii echipei secunde vor avea numai de câştigat echipa fiind o rampă de lansare spre echipa de seniori.

Mă bucur că după mult timp, ideea de avea o echipă în Divizia B s-a materializat, graţie conducătorilor celor două cluburi, Florin Birta şi Dan Matei, care au căzut de acord pentru încheierea acestui parteneriat. Jucătorii echipei secunde vor avea numai de câştigat, pentru că vor avea ocazia să joace cât mai mult şi să acumuleze experienţă. Această formaţie va constitui practic pentru jucători o rampă de lansare spre echipa de seniori”, a afirmat Şerban Sere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!