Stiri Liga I Masculin

Lemyk, Tresac și Țelinoiu, printre artizanii victoriei cu Dinamo

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
30.10.2015

djorjde_tresac

Echipa gălățeană pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică se acomodează încet încet cu primul eșalon iar rezultatele positive au început să apară. Phoenix a învins joi seară într-o manieră entuziasmantă pe Dinamo, scor 90-76.

Cel mai bun jucător din tabăra gălățeană a fost Yaroslav Lemyk, care a avut 21 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Ucraineanul a evoluat 25,11 minute în care a reușit procentajele: 80% (8/10) la aruncările de 2 puncte, 71% (5/7) la linia de fault, toate pentru un indice de eficiență de 29 unități.

O prestație solidă a avut și Djordje Tresac, care a marcat 18 puncte, a avut o recuperare, o pasă decisivă și o intercepție. Sârbul a fost prezent în teren 25,05 minute, în acest timp reușind ca procentaje: 67% (4/6) la aruncările de 2 puncte, 67% (2/3) la aruncările de 3 puncte, 80% (4/5) la linia de fault și 17 ca indice de eficiență.

De lăudat a fost și prestația lui Ciprian Țelinoiu. Deși a fost folosit doar 5 minute, gălățeanul a avut procentaje de 100% (2/2) la aruncările de 2 puncte respective (1/1) la cele din afara semicercului, trecându-și la statistică 7 puncte, o recuperare și 3 pase decisive.

*foto: Sonia Baciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!