Stiri Liga I Masculin

Liga 1: BC CSU 2 Sibiu a câștigat clar în fața lui NN Ulisse București

Liga 1: BC CSU 2 Sibiu a câștigat clar în fața lui NN Ulisse București

NN Ulisse București și BC CSU 2 Sibiu au deschis etapa a 5-a din Liga 1 la baschet masculin, sâmbătă seara (11.12), învingători la final fiind sibienii, cu 71 la 51.

Trupa din capitală a început cu un prim 5 alcătuit din Andrei Ionescu, Robert Jărcălău, Luca Petcu, Radu Pătrașcu și Florin Mihai, în timp ce echipa secundă a Sibiului a replicat prin Vlad Georgescu, Luca Năstruț, Victor Georgescu, Rareș Ardelean și Sebastian Costeiu.

În permanență a condus Sibiul pe parcursul sfertului inaugural, în mai multe rânduri cu două posesii, desprinderea fiind consemnată abia spre finalul parțialului, prin coșurile lui Vlad Georgescu și Sebastian Costeiu, 16-8.

Oaspeții au fost opriți din run-ul de 12-0 la scorul 22-10 de către Burcea, de unde Pătrașcu a adus formația din capitală la doar două puncte în urmă, 25-23. Galben-albaștrii au gestionat mai bine finalul reprizei și au intrat la cabine cu 33-23.

Pe parcursul sfertului al treilea, echipa secundă a Sibiul s-a dus la 51-31, de unde avantajul s-a menținut la peste 20 de puncte și în ultimul parțial s-a intrat cu 58-33. De la aproape +30 (scor 62-35) s-a ajuns la 62-48, sibienii impunându-se fără emoții în cele din urmă cu 71-51.

În urma acestui rezultat, trupa de pe malul Cibinului își trece în cont prima victorie, având alte trei eșecuri și va juca luni (13 decembrie) cu Agronomia București într-o restanță din etapa a 3-a. NN Ulisse coboară la 0-6 și are următorul meci abia în ianuarie, cu CSU Știința București.

Luca Năstruț a încheiat cu 15 puncte și 3 recuperări pentru galben-albaștrii, în vreme ce pentru Ulisse a ieșit în evidență Radu Pătrașcu (18 puncte, 3 recuperări, 7/11 din acțiune).

 

*foto: Facebook Brădeanu Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!