Stiri Liga I Masculin

Liga 1: CSM Târgu Mureș și Laguna București au câștigat confortabil în etapa a 12-a

Liga 1: CSM Târgu Mureș și Laguna București au câștigat confortabil în etapa a 12-a

CSM Târgu Mureș și Laguna București au obiținut victorii clare în etapa a 12-a a Ligii 1 la baschet masculin în meciurile pe care le-au jucat duminică, 20 februarie.

Mureșenii au evoluat primii, conform programului rundei, și au trecut fără emoții pe teren propriu de NN Ulisse București. Doar 13 puncte au încasat în prima repriză cei de la CSM Târgu Mureș, înscriind în schimb 57 de puncte.

Diferența la finalul sfertului al treilea era de 74 de puncte (103-29), în ultimul parțial ajungându-se la aproape +100 între, în cele din urmă tabela indicând 135-42.

Toți jucătorii utilizați de George Trif au punctat, principalul marcator fiind Goran Martinic (23 de puncte, 5/7 de la distanță, 10 pase decisive). De la oaspeți Matei Mesina (13 puncte) și Rareș Sava au avut 13 respectiv 11 puncte.

Laguna bifează a patra victorie la rând

Laguna București a deschis duelul împotriva lui CSU Craiova cu 7-1, oltenii reducând la o singură posesie (9-6), apoi Paliciuc punctând de la distanță pentru 19-6 în favoarea „rechinilor”. Sfertul inagural s-a terminat cu 23-10 pentru Laguna.

Formația pregătită de Claudiu Fometescu s-a desprins în continuare și a reușit să înscrie 31 de puncte în al doilea parțial, pentru a intra la cabine cu 54-22. Ecartul era de aproape +40 după sfertul al treilea, liberele lui Stăncuț fiind bune pentru 77-39.

Laguna a prins un ultim sfert cu doar 11 puncte încasate și s-a impus în cele din urmă cu 96-50, pentru a patra victorie consecutivă în Liga 1.

Luka Stefanovic a terminat cu 20 de puncte, 5/10 de la distanță, 5 recuperări și 5 pase decisive, din tabăra oltenilor principalul marcator fiind Niki Rogobete (10 puncte).

CSM Târgu Mureș și Laguna București ajung la 10-1 respectiv 10-2 bilanț după această etapă.

*foto: Facebook Baschet Club Laguna Sharks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!