Stiri Liga I Masculin

Liga 1 - Dueluri dezechilibrate în prima zi a turneului de la București

Liga 1 - Dueluri dezechilibrate în prima zi a turneului de la București

CSM Ploiești și CSU Știința au câștigat fără emoții partidele în care au fost implicate în prima zi din cadrul turneului de Liga 1 găzduit de  Sala „RomSilva”, din Bucureşti.

Prahovenii au dispus de ACS Lumina Wolves Sports, cu scorul de 92-54, la capătul unui meci fără istoric. 

Evoluția scorului le-a permis lui Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu să folosească toți jucătorii trecuți pe foaia oficială. Vlad Negoițescu, americanul Joshua Reynolds și Mircea Ianuli au fost cei mai buni marcatori ai învingătorilor, fiecare cu 14 puncte. În timp ce, din tabăra celor de la Lumina s-a remarcat Paul Pătran cu 12 puncte. 

În cealălalt meci al zilei, gazdele de la Știința București nu au dat nicio șansă lui CSU Ploiești. Bucureștii au câștigat partida la o diferența zdrobitoare de 78 de puncte, 106 la 28, la capătul unui meci pe care, evident, l-au dominat de la un capăt la celălalt. 

În ciuda rezultatelor consemnate ieri, astăzi, 20 aprilie, sunt programate două partide care cu siguranță vor fi mai echilibrate. De la ora 15:00, Lumina Wolves va încerca să obțină prima victorie stagională în fața celor de la CSU Ploiești, iar de la ora 18:00, va avea loc derby-ul zilei dintre CSU Știința București și CSM Ploiești, două echipe care și-au manifestat intenția să promoveze în primul eșalon. 

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!