Stiri Liga I Masculin

Liga 1 – Programul etapei a 3-a

Liga 1 – Programul etapei a 3-a

Liga 1 la baschet masculin programează runda a treia din sezonul 2021-2022, patru din cele șase jocuri urmând să se desfășoare duminică (21.11).

CS Politehnica Iași și CSM Târgu Mureș deschid etapa, mureșenii fiind liderii campionatului, cu 2-0 bilanț, în ambele victorii înscriind peste 100 de puncte. Iașiul, în schimb, a cedat cele două partide de până acum, etapa trecută într-o manieră clară cu CSU Știința București (68-137). Szabolcs Santa (23.0 puncte, 11.5 recuperări) respectiv Horia Dragoslav (26.0 puncte, 5.5 recuperări, 2.5 pase decisive) sunt liderii celor două formații.

La București, ACS CNAV Eagles primește vizita echipei CSM 2 Oradea, bihorenii disputând înaintea acestui joc și restanța din prima etapă cu Ralph Brașov (20 noiembrie, ora 13.00). Gruparea din capitală s-a văzut învinsă în precedentele două meciuri, iar echipa secundă a Oradiei a debutat cu o victorie categorică în Liga 1, scor 125-53 cu CSU Craiova.

O pretendentă la promovare, CSU Știința București, se deplasează pe terenul lui Ralph Brașov, formație debutantă în acest eșalon. Asemenea lui CSM Târgu Mureș și Știința și-a adjudecat primele două jocuri, în ambele marcând peste 100 de puncte, cu Armin Cane (17.0 puncte) și Jordan Taylor (12.5) principalii remarcați. Brașovul, de cealaltă parte, a pierdut cu 49-67 în fața Lagunei Sharks București.

În fine, NN Ulisse București și Laguna Sharks își dau întâlnire în Iris Arena din capitală în ultimul meci al rundei care se joacă în acest weekend. Ulisse are două eșecuri până în prezent, Luca Petcu remarcându-se cu 16.0 puncte în medie, în vreme ce Laguna a jucat un singur meci, pe care l-a adjudecat în fața Brașovului.

Programul etapei a 3-a:

Duminică, 21 noiembrie

CS Politehnica Iași – CSM Târgu Mureș - ora 13.00

ACS CNAV Eagles București – CSM CSU 2 Oradea - ora 13.00

ACS Ralph Brașov – CSU Știința București - ora 15.00

ACS NN Ulisse București – ABC Laguna București - ora 15.00

Tot din runda a treia fac parte și jocurile BC CSU 2 Sibiu - CS Agronomia București respectiv CSU Craiova - CS Universitatea Cluj-Napoca, aceste dueluri urmând să se joace în 13 decembrie (la Sibiu) și 2 februarie 2022 (la Craiova).

 

*foto: Facebook CS Politehnica Iași

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!