Stiri Liga I Masculin

Liga 1. Radu Paliciuc, triple-double în ultimul meci al lui CS Universitatea Cluj

Liga 1. Radu Paliciuc, triple-double în ultimul meci al lui CS Universitatea Cluj

Internaționalul român Radu Paliciuc a reușit o nouă prestație excelentă sub culorile divizionarei secunde, CS Universitatea Cluj-Napoca.

Fostul jucător al Sibiului și al Piteștiului a jucat 38:24 minute contra celor de la CSU Sibiu 2, înregistrând 15 puncte, 13 recuperări, 10 pase decisive, 4 capace, 3 intercepții, 4 turnovers și 5/15 din acțiune. Rareș Mihășan (19 puncte), Mihnea Brie (17 puncte) și Gabriel Burlacu (13 puncte) l-au secundat pe Paliciuc în victoria obținută contra Sibiului. 

De partea satelitului primei divizionare au jucat și mai mulți componenți ai echipei mari. Astfel, David Engi a semnat un double-double, cu 23 de puncte și 10 recuperări, în timp Robert David Stan a adunat și el 10 puncte și 12 recuperări, iar Cristi Cerbu a marcat 11 puncte cu 6 pase decisive. Internaționalul de streetball Sebastian Costeiu a marcat și 16 puncte, cu 8 recuperări, în timp ce Vlad Georgescu a adunat 10 puncte cu 8 pase decisive.

CS U Cluj a condus la pauză la 22 de puncte, scor 49-27, dar a tremurat pe final după ce sibienii antrenații de Goran Vrkic au venit cu un sfert de 31-12. Prea târziu însă pentru a amenința victoria clujenilor, care s-au impus cu 82-78.

Astfel, până acum CS U Cluj a adunat 3 victorii din tot atâtea partide, în timp ce CSU Sibiu 2 are 2 victorii și 3 înfrângeri. 

*foto: frbaschet.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    Campion pe sate
    Asta spune multe despre nivelul baschetului din Romania, din pacate in afara de 4-5 echipe din primul esalon, restul sunt departe de ceea ce inseamna baschet. Foarte mare discrepanta intre aceste echipe si restul.

    cu 4 ani în urmă (04.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!