Stiri Liga I Masculin

Liga 1: Rezultatele etapei a 13-a

Liga 1: Rezultatele etapei a 13-a

Runda cu numărul 13 în Liga 1 la baschet masculin a ajuns la final miercuri, 25 ianuarie, în urma duelului de la Cluj-Napoca dintre CS Universitatea și CSM CSU Oradea 2. Un rezultat surpriză a venit în această etapă.

În cele șase partide s-au înregistrat patru victorii pentru oaspeți, iar printre gazdele care au reușit să se impună s-a numărat CSU Sibiu 2, cea care a produs surpriza în disputa cu CS Vâlcea 1924.

Rezultatele etapei:

Grupa A

BC CSU Sibiu 2 - CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea: 92-73

CSȘ VSK Gheorgheni - Ralph Brașov: 72-84

CS Universitatea Cluj-Napoca - CSM CSU Oradea 2: 65-57

Grupa B

CNAV Eagles București - CSU Ploiești: 43-84

Stomart Iași - CS Politehnica Iași: 59-84

CS Agronomia București - Laguna București 2: 73-77

Ultima etapă din această primă fază a campionatului va avea loc în perioada 25-29 ianuarie, cu primul meci jucat în devans între Laguna București 2 și CNAV Eagles București.

*foto: u-cluj.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    surpriza
    ... a fost doar pe hartie, in teren Valcea nu prea a ajuns la Sibiu, se pare ca a ramas undeva pe Valea Oltului. Meciul s-a cam terminat dupa primul sfert, incheiat 31-8 pentru Sibiu, iar apoi a fost doar un simplu game management.
    Baietii nostri au jucat senzational si marturisesc ca imi place tot mai mult sa merg la meciurile lor. Se vede in teren ca formeaza un grup foarte unit si au o mare placere de a juca impreuna. Sunt cativa baieti care au progresat mult in ultimii ani si chiar cred ca ar merita o sansa sezonul viitor din partea clubului, in sensul de a fi promovati la echipa mare si de a primi niste contracte normale. Altfel e posibil sa nu-i mai revedem pe aici...
    Despre Valcea, am fost impresionat doar de dimensiunea stafului, si in ciuda faptului ca au 2 americani si ceva baschetbalisti trecuti prin LNB, intentia anuntata de promovare nu pare a fi insotita si un joc pe masura.

    cu 1 an în urmă (26.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!