Stiri Liga I Masculin

Liga 1: Rezultatele etapei a șaptea din faza secundă

Liga 1: Rezultatele etapei a șaptea din faza secundă

Patru meciuri au avut loc în Liga 1 la baschet masculin duminică, 19 martie, între acestea înregistrându-se trei rezultate bune pentru oaspeți. Un meci s-a jucat în devans, iar ultimele două partide vor avea loc la începutul lui aprilie.

În urma rezultatelor din această etapă, CSM Corona Brașov a rămas în continuare fără înfrângere în acest sezon, CNAV Eagles a adunat al șaselea rezultat negativ în grupa 9-14, iar Ralph Brașov a devenit prima cu cinci victorii tot în acea parte a campionatului.

Meciurile disputate s-au terminat astfel:

  • CNAV Eagles București - CSU Ploiești: 56-67
  • Laguna București 2 - CSM Corona Brașov: 70-91
  • CS Universitatea Cluj-Napoca - CS Agronomia București: 68-69
  • CSȘ VSK Gheorgheni - Ralph Brașov: 60-66
  • CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea - CSU Craiova: 97-64

În aprilie vor avea loc întâlnirile dintre CSM CSU Oradea 2 și Stomart Iași, respectiv BC CSU Sibiu 2 și CS Politehnica Iași.

*foto: Leopold Tamás / szekelysport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!