Stiri Liga I Masculin

Liga 1. Turneul din Arena de Baschet a fost amânat

Liga 1. Turneul din Arena de Baschet a fost amânat

Turneul de Liga 1 din Arena de Baschet a fost amânat. În cadrul evenimentului urmau să participe CSU Ploiești, CSU Știința București, CSM Ploiești și ACS Lumina Wolves.

Motivul amânării partidelor este acela că formațiile din Ploiești se confruntă cu cazuri de Covid-19 și nu au putut obține în timp util adresa de la DSP Prahova. Conform site-ului oficial al CSM Ploiești, formație ce și-a demonstrat intenția de a ataca promovarea în acest sezon, au fost descoperite cazuri pozitive la ambele reprezentate ale orașului (CSM și CSU), formații ce au jucat partida directă în cadrul  primului turneu stagional, desfăşurat în noiembrie 2020, chiar la Ploiești. 

Site-ul oficial al Federației Române de Baschet anunță faptul că turneul va fi reprogramat pentru o dată stabilită ulterior. 

Astfel, având în vedere cele menționate mai sus, în perioada 13-14 martie va avea loc doar turneul găzduit de CS Agronomia, eveniment la care participă, pe lângă gazde, Universitatea Cluj, CS Rapid București și CSU Târgu Mureș.

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!