Stiri Liga I Masculin

Liga 1. Victorii pentru CS Rapid și CSU Târgu Mureș

Liga 1. Victorii pentru CS Rapid și CSU Târgu Mureș

Ieri, 13 martie, Sala Agronomia din București a găzduit două partide din Liga 1. 

În primul meci al zilei, CS Rapid București a trecut de CS Universitatea Cluj cu scorul de 91 la 77

Mădălin Potcoavă a fost cel mai bun om de pe teren, rapidistul a jucat puțin peste 31 de minute și și-a trecut în cont 34 de puncte, 13 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 44 la eficiență. Fostul internațional român, Baris Aktas a adunat 22 de puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive, iar Luca Vasile s-a remarcat cu 23 de puncte și 6 pase decisive. 

Din tabăra clujenilor s-a evidențiat Mihnea Brie cu 20 de puncte și 13 recuperări. 

A doua partidă a fost adjudecată de CSU Târgu Mureș. Echipa antrenată de George Trif s-a impus în fața gazdelor de la CS Agronomia cu 87 la 69

Goran Martinic cu 25 de puncte și 9 pase decisive a fost cel mai bun om de pe teren. Între timp, Vladislav Solopa a fost singurul jucător care a reușit un double-double în această confruntare, 24 de puncte și 11 recuperări. 

Andrei Petică, jucător trecut prin LNBM, a fost cel mai bun marcator al bucureștenilor cu 15 puncte. 

Turneul din Capitală continuă astăzi, 14 martie, cu derby-ul dintre Rapid București și CSU Târgu Mureș, respectiv cu duelul dintre CS Agronomia și CS Universitatea Cluj. 

*foto: facebook CSU Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!