Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Liga 1M. Antwan Burrus: „Conștientizăm importanța fiecărui joc”

Paul Olar

Paul Olar
12.05.2015

Dinamo București participă în aceste zile la turneul de promovare în Liga Națională. Competiția se desfășoară la Galați, iar „câinii” țintesc revenirea pe prima scenă a baschetului românesc.

Un baschetbalist optimist înaintea întrecerii este Antwan Burrus. Americanul a acordat o declarație site-ului nostru, vorbind la superlativ despre aventura sa în campionatul nostru.

„Conștientizăm importanța fiecărui joc. Vrem să ne impunem în toate meciurile și să câștigăm competiția. Moralul echipei noastre este grozav, iar obiectivul nostru este să promovăm. Sunt încântat de turneu, la fel cum sunt de experiența trăită în acest sezon, alături de Dinamo.”

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!