Stiri Liga I Masculin

Liga 1M - Politehnica Iași învinge Știința București și continuă lupta pentru turneul final

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2015

Politehnica Iași a oferit o surpriză în cadrul etapei cu numărul 7 a turneului semifinal din Liga I de Baschet Masculin. Formația ieșeană a învins pe teren propriu Știința București cu scorul de 85-80, pe sferturi 20-19, 21-20, 20-18, 24-24.

După această victorie, Politehnica Iași își sedimentează poziția a 4-a în clasamentul Ligii I și are mari șanse de calificare la turneul final de promovare în LNBM. Știința București se află pe poziția a 3-a și este greu de crezut că mai poate pierde calificare la turneul final.

Partida a fost cuprinsă în cadrul unui eveniment in memoria lui Costel Moscalu, renumitul baschetbalist ieșean care a decedat în urmă cu exact un an.

Aici puteți citi:Prima ediție a Memorialului Costel Moscalu se va desfășura duminică, la Iași

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!