Stiri Liga I Masculin

Liga I. Cornel Cioacata, cel mai bun jucător al confruntării dintre Știința și Rapid

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2014

Știința București este foarte aproape de promovarea în Liga Națională, după ce a câștigat și în cea de-a doua zi a Turneului Final al Ligii I, scor 74-64 împotriva celor de la Rapid  București. Cel mai bun jucător din tabăra învingătorilor a fost Cornel Cioacata, sportiv care a terminat cu cea mai bună cifră la eficiență în respectiva confruntare.

În apoximativ 30 de minute petrecute pe parchet, jucătorul pregătit de Sorin Hartman a izbutit un double-double cu 20 de puncte și 11 recuperări, cifre la care a mai adăugat și o pasă decisivă, o intercepție, un capac, dar și 3 mingi pierdute, totul pentru un coeficient la productivitate de 19 unități. De asemenea, Cioacata a terminat cu procentaje de 40% (6/15) de la 2 puncte, 50% (2/4) de la mare distanță, respectiv 67% (2/3) de la linia de fault.

În prima zi a turneului, Știința a învins gazda CS Universitatea Cluj cu 89-66, într-un meci în care Cornel Cioacata a avut 11 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și 15 la eficiență. 

*Foto: Facebook Poze Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!