Stiri Liga I Masculin

Liga I, TSF Seria 1 – Negoițescu, Dumitrescu și Ene decid duelul pentru locul doi

Marius Petri

Marius Petri
18.05.2014

CSU Asesoft Kaproni Ploiești a câștigat ultimul meci al turneului semifinal găzduit în acest sfârșit de săptămână de sala “Eross Szolt” din Miercurea Ciuc disputat împotriva formației locale, scor 84-73.

Victoria ploieștenilor se datorează în mare parte tripletei Negoițescu-Dumitrescu-Ene, care au înscris în total 59 din punctele formației prahovene. Vlad Negoițescu a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 26 de puncte, la care a adăugat 4 pase decisive, 4 recuperări și un capac în puțin peste 36 de minute jucate. Andrei Ene a reușit de asemenea o prestație foarte bună, fiind singurul jucător care a terminat partida în double-double. Tânărul baschetbalist ploieștean a acumulat 17 puncte, 10 recuperări și 2 assist-uri în aproape 33 de minute, având astfel 23 de unități în dreptul eficienței.  Vlad Dumitrescu a stabilit un nou record personal la assist-uri, distribuind 5 pase care s-au transformat în puncte pe tabelă. Acesta s-a remarcat și la celelalte capitole statistice, având 16 puncte, 2 recuperări și 2 intercepții.

De partea cealaltă, Sabin Faur a fost cel mai periculos jucător al gazdelor, cu 22 de puncte și 7 recuperări în 35 de minute petrecute pe parchet. Acesta a fost secondat de Vlad Dogaru, care a reușit 15 puncte și 2 pase decisive, fiind totodată și singurul integralist al trupei din Harghita.

În ciuda acestei victorii, Asesoft Kaproni nu va merge la turneul final din cauza faptului că nu are drept de promovare pe prima scenă baschetbalistică a țării. Astfel, locul acestora va fi luat de cei de la Miercurea Ciuc. 

*foto: Sportfoto Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!