Stiri Liga I Masculin

Liga I: Victorie pentru „Pirații” din Brăila

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2017

cuza sport braila piratii

Cuza Sport Brăila a început campionatul Ligii 1 de baschet masculin cu o victorie în deplasare, la ACS Agronomia 4Sports București. Brăilenii au câștigat cu 77-69 (20-19, 15-22, 28-13, 14-15) și au făcut un prim pas spre obiectivul propus în acest sezon, promovarea în Liga Națională.

Partida s-a jucat în Capitală, în Sala Agronomia. Pentru „pirați” cel mai bun marcator a fost Alin Andrieș, cu 17 puncte, urmat de veteranul Andrei Căpușan - 16 puncte, Ciprian Țelinoiu și Deallem Jackson, fiecare câte 11 puncte. Pentru gazde s-au remarcat Tudor Fometescu, cu 27 puncte și Nikola Lakic, cu15 pct.

Partida din Capitală contează pentru grupa a treia a Ligii Întâi. În celelalte două meciuri Dinamo 2 București a câștigat în deplasare la CS Universitar Ploiești cu 119-52, în timp ce Știința București a câștigat în Bănie împotriva satelitului celor de la SCM U Craiova, scor 88-68.

*foto: probr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!