Stiri Liga I Masculin

Liga I. Victorii pentru Asesoft Kaproni și Știința în prima zi a turneului semifinal de la Miercurea Ciuc

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
16.05.2014

CSU Asesoft Kaproni și CSU Știința București au câștigat primele două meciuri de la turneul semifinal al Ligii I, Seria 1, disputat la Miercurea Ciuc.

Victorie facilă pentru Asesoft Kaproni

Satelitul campioanei în exercițiu din LNBM nu a avut mari probleme în meciul de deschidere al turneului, impunându-se cu 99-75 în fața lui CSU Galați. Prahovenii au controlat meciul de la un capăt la altul reducând din handicap în ultima secvență. Scorul pe sferturi: 32-17, 22-20, 27-17, 18-21.

Vlad Negoițescu a fost în zi de grație pentru Asesoft, marcând 29 de puncte, la care a adăugat 5 recuperări. Vlad Dumitrescu a adăugat 21 de puncte și 8 recuperări, iar Ștefan Neagu s-a remarcat printr-un double-double, cu 11 puncte și 10 pase decisive.

Pentru gălățeni, Cristian Pricop a contribuit cu 20 de puncte și 8 assist-uri, iar Andrei Ciubotariu și Nicu Pieptănaru au terminat jocul cu câte 13 puncte ți 8 recuperări.

Știința câștigă în fața gazdelor

CSU Știința și-a adjudecat și ea meciul de astăzi, 76-62 în fața gazdelor turneului, BC PH Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida a început echilibrat, cu egalitate pe tabelă la finalul primelor 10 minute, însă bucureștenii și-au creat mai apoi un avantaj tot mai mare. Scorul pe sferturi: 19-19, 25-13, 15-18, 17-12.

De la învingători s-a remarcat Iulian Corneanu, autor a 23 de puncte și 7 recuperări. Angel Santana a adăugat 15 puncte, iar Mihai Văcărescu 14.

Octavian Boian a avut 16 puncte pentru ciucani, Vlad Dogaru a adăugat 12 puncte iar Ioan Borșa a fost aproape de double-double, cu 13 puncte și 9 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!