Stiri Liga I Masculin

Liga I: Virgil Căruţaşu, double-double la Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
17.11.2017

virgil carutasu cso voluntari

CSO Voluntari a ajuns la a treia victorie în patru meciuri după victoria în faţa satelitului campioanei României, scor 78-68.

Veteranul Virgil Căruţaşu a fost cel mai bun jucător al meciului. Fostul multiplu campion al României a reuşit un double double, cu 24 de puncte şi 11 recuperări, în timp ce Vlad Dumitrescu a înscris 21 de puncte, iar Alexandru Neguţ a adunat 12 pct, 8 pase decisive şi 7 recuperări.

De partea cealaltă juniorii Andrei Mureşan (17 pct) şi Abu Teir (13 pct) au fost cei mai buni marcatori ai lui U-BT 2 Cluj-Napoca, echipă care ajunge la a doua înfrângere în patru meciuri.  

Din grupa 2 din Liga Întâi mai fac parte CSM Ploieşti, BC Mureş 2 Târgu Mureş, CSU Braşov şi CSU 2 Sibiu.

*foto: RB Photo

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    pensionari
    Daca si in liga 1 lasa pensionari din astia, atunci treaba cu dezvoltarea jucatorilor tineri va merge in continuare minunat. Joaca si straini in liga 1?

    cu 6 ani în urmă (17.11.2017)
    • CS Energia Târgu Jiu orangina:

      studentU
      2 chiar....

      cu 6 ani în urmă (17.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!