Stiri Liga I Masculin

Liga1M. O nouă evoluţie solidă pentru Alin Borşa

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.06.2014

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc a ratat şansa de a reveni în Liga Naţională de Baschet Masculin, după ce a pierdut împotriva celor de la Ştiinţa Bucureşti, scor 49-63, în ultimul meci de la Turneul Final al Ligii I.

Cei mai productiv jucător al acestui meci a fost Alin Borşa, component al grupării din Harghita, acesta fiind una dintre piesele de bază ale echipei pe toată durata sezonului competiţional. 

Borşa a jucat încă din primul minut al disputei cu Ştiinţa, iar până la final a bifat 33 de minute pe parchet. În tot acest timp, sportivul şi-a trecut în cont 14 puncte, 9 recuperări, 3 intercepţii, un capac şi o posesie pierdută, totul pentru un indice la eficienţă de 24 de unităţi. Acesta a încheiat partida cu procentaje de 88% (7/8) la aruncările de 2 puncte, în timp ce de la mare distanţă a avut 0% (0/1). 

Alin Borşa a terminat Turneul Final de la Cluj-Napoca cu medii de 13.0 puncte, 12.0 recuperări, 1.7 pase decisive, 2.0 intercepţii, 3.3 mingi pierdute şi 22.0 la eficienţă, totul în 31:34 minute jucate pe meci. 

*Foto: SportFoto Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!