Stiri Liga I Masculin

Liga1M. Sorin Hartman: "Vom trata ultimul joc cu seriozitate"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.06.2014

Hartman

CSU Ştiinţa Bucureşti rămâne neînvinsă în acest an calendaristic. În cadrul celei de-a doua zi a Turneului Final al Ligii I de Baschet masculin, formaţia din Capitală a trecut de CS Rapid Bucureşti cu scorul de 74-64. Astfel, Ştiinţa a ajuns la 2-0.

Sorin Hartman, antrenorul Ştiinţei Bucureşti, a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre victoria reuşită împotriva Rapidului.

La jocul cu Rapid am intrat relaxaţi în teren, ne-am crezut învingători înainte de începerea jocului, nu am avut aceeaşi atitudine ca la meciul cu Cluj iar acest lucru s-a văzut pe tabelă, la pauză. Dupa pauză am rezolvat problemele din apărare şi am câştigat ultimele două sferturi la 18 puncte. Diferenţa în favoarea noastră a făcut-o experienţa, pregătirea fizică şi banca mai lungă.

Totodată, Hartman a prefaţat şi meciul de duminică, cel cu BC Miercurea Ciuc.

Va fi un meci foarte greu, ei vor da totul pe teren pentru a avea şanse la calificare. Noi vom trata jocul cu seriozitate şi vrem să încheiem campionatul cu o victorie într-un sezon perfect.

Din cele patru echipe calificate la TF, Ştiinţa este singura neînvinsă după 2 meciuri.

Întâlnirea cu BC Miercurea Ciuc este programată duminică, de la ora 20:30.

foto: stiintabucuresti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!