Stiri Liga I Masculin

Mici probleme medicale pentru U-BT înaintea preliminariilor BCL

Mici probleme medicale pentru U-BT înaintea preliminariilor BCL

U-BT Cluj-Napoca a anunțat, prin intermediului site-ului oficial, starea medicală a sportivilor după cantonamentul din Serbia. 

Santa Szabolcs și Patrick Richard au suferit accidentări în partida amicala împotriva lui SCM Timișoara. 

  • Patrick Richard s-a confruntat în ultimele zile cu o întindere musculară la gamba stângă și a fost menajat în ultimele zile de staff-ul tehnic al echipei. Baschetbalistul american va evolua în partida cu Igokea din preliminariile Basketball Champions League.

  • Santa Szabolcs a efectuat un RMN la genunchi și diagnosticul a fost: leziuni fibrilare cu sinovită adiacentă la nivelul tendonului popliteu, respectiv condropatie patelară la nivelul fațetei mediale. Dacă recuperarea va decurge conform planului, pivotul va putea fi folosit de Mihai Silvășan în partida din Bulgaria. 

Clujenii vor pleca duminică, 20 septembrie, spre Bulgaria, pentru participarea la turneul preliminar Basketball Champions League. Partida dintre U-BT și KK Igokea este programtă miercuri. 23 septembrie. În cazul unei victorii clujenii se califică în finala turneului preliminar, acolo unde ar urma să întâlnească câstigătoarea partidei dintre Fribourg Olympic și Sporting CP.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!