Stiri Liga I Masculin

Nana Foulland semnează la Trefl Sopot

Nana Foulland semnează la Trefl Sopot

Trefl Sopot au oficializat obținerea semnăturii americanului Nana Foulland. Baschetbalistul ajunge în Polonia după ce sezonul precendent a cucerit medalia de bronz în Liga Națională de Baschet alături de U-BT.

Născut pe 21 Octombrie 1995 acesta a absolvit studiile universității Bucknell,  grupare ce evoluează în NCAA. Primul contract din cariera sa de profesionist a fost la Ironi Nahariya, în primul eșalon din Israel. Foulland a jucat 14 partide în Winner League, având medii statistice de 8.1 puncte și 6.6 recuperări pentru 12.9 la eficiență în 20 minute pe partidă. Pe 1 martie 2019 Nana Foulland a fost adus la Cluj, unde în 14 meciuri a înregistrat medii statistice de 8,8 puncte, 6.1 recuperări și 1,4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 13 unități.

Trefl Sopot are în palmares 2 Cupe și 2 Supercupe. Joacă meciurile de acasă în Ergo Arena, o contrucție cu capacitatea de 15000 de locuri. În ciuda acestui fapt echipa vine după un sezon dificil reușind doar 7 victorii din 30 de partide, evitând retrogadarea în eșalonul secund la doar un punct diferență. 

*foto: facebook U-BT Cluj Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!