Stiri Liga I Masculin

Ousmane Barro: „O să vedem cum o să ieșim cu bine”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2023

Ousmane Barro: „O să vedem cum o să ieșim cu bine”

Corona Brașov a pornit cu stângul la primul meci oficial din noua stagiune. Nou-promovata în Liga Națională de Baschet Masculin a cedat în fața celor de la CSO Voluntari cu scorul de 81-60 în primul joc al turneului de calificare la Final Eight-ul Cupei României.

În disputa de sub Tâmpa a evoluat și Ousmane Barro, unul dintre veteranii campionatului nostru. În vârstă de 38 de ani, pivotul senegalez a avut oportunitatea să se revadă cu fosta sa echipă, alături de care a câștigat două Cupe ale României și o medalie de argint în campionat. Iată ce a declarat Ouszy la capătul meciului în care a venit de pe banca de rezerve:

„A fost foarte greu la sfârșit, dar cred că am început bine. Am fost în meci la început, apoi au început să înscrie, noi am făcut câteva greșeli, dar astfel de lucruri se întâmplă la început de sezon, așa că o să o scoatem la capăt. O să vedem cum o să ieșim cu bine. Va trebui să urmărim înregistrările greșelilor de azi și apoi să încercăm să nu le repetăm. Au o echipă bună, dar astăzi le-am dat multe șanse. Sper că jocul următor va fi diferit pentru noi.”

Ousmane Barro a sosit în România în 2012, la BC Mureș Târgu Mureș. El are la activ 10 sezoane în LNBM, timp în care a jucat în peste 300 de meciuri pentru BC Mureș Târgu Mureș, BCM U Pitești, U-BT Cluj-Napoca, Dinamo Știința București și CSO Voluntari. În stagiunea precedentă a jucat în Liga 1, pentru Corona Brașov. Ouszy are în palmares o medalie de campion în Liga Națională și patru Cupe ale României, precum și cinci prezențe în All-Star Game.

Corona Brașov va încheia turneul de pe teren propriu duminică, 17 septembrie, cu o confruntare împotriva celor de la Laguna Sharks București, programată de la ora 19:00.

*foto: Facebook/Corona Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!