Stiri Liga I Masculin

Podcastul, una dintre pasiunile lui Jordan Taylor, noul jucător al lui U-BT

Podcastul, una dintre pasiunile lui Jordan Taylor, noul jucător al lui U-BT

În această dimineață (14.07), U-BT Cluj-Napoca a anunțat numele noului conducător de joc al alb-negrilor. Este vorba de Jordan Taylor, un baschetbalist în vârstă de 32 de ani, care a jucat în ultimele două sezoane în Japonia.

Taylor a absolvit University of Wisconsin-Madison în 2012 și de atunci a jucat pentru Virtus Roma, Hapoel Holon, Alba Berlin, Galatasaray, Limoges, ASVEL, Levanga Hokkaido și Alvark Tokyo.

Aducerea jucătorului originar din Minnesota a stârnit o grămadă de reacții contradictorii, termenul de comparație fiind Brandon Brown, fundașul lui U-BT din stagiunea 2021-2022. Până vor avea ocazia să-l vadă pe Taylor pe teren, iubitorii baschetului românesc pot să îl urmărească în cadrul unui podcast intitulat The Role Player Podcast.

Acest podcast este un proiect al Swish Cultures, în cadrul căruia Jordan Taylor împreună cu Anthony Goods au avut o serie de invitați de seamă. Printre aceștia se numără Shane Larkin (dublu câștigător al Euroligii cu Anadolu Efes), Malcolm Delaney (Olimpia Milano), Elijah Bryant (campion NBA alături de Milwaukee Bucks) sau Kelsey Plum (campioană mondială cu naționala Statelor Unite).

Interviurile pot fi vizonate accesând următorul LINK.

*foto: captură foto - YouTube

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!