Mvp-ul etapei
Mihnea Tudor Brie
Mihnea Tudor Brie
Minute 34:11
Puncte 10
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 16
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Popa Carmin: ”Nu avem un obiectiv clar, dar dacă putem promova, de ce să nu o facem?”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.10.2013

CS Universitatea Cluj Napoca are, din nou, echipă de baschet la nivel de seniori. Clubul clujean și-a reactivat în acest an secția de baschet și, cu ajutorul lui Carmin Popa, fostul manager de la Gladiator Cluj, speră să facă o figură cât mai frumoasă la nivelul eșalonului secund.

Nu avem un obiectiv bine stabilit, spune Carmin Popa pentru totalbaschet.ro, dar dacă vom putea promova nu văd de ce să nu o facem. Momentan suntem la început de drum, atât noi ca echipă cât și clubul cu secția de baschet, și nu ne gândim atât de departe!

Echipa a început pregătirea pe 12 septembrie și prima partidă pe care a disputa-o în noula formulă a fost meciul din prima etapă a Ligii 1 masculin, victorie cu Gaz Metan Mediaș 2. Clujenii s-au impus cu 81 - 77 la capătul unei partide în care Marius Crăciun a marcat 23 puncte, iar Nicolae Foalea 20.

Crăciun, pe care l-am mai văzut jucând în prima divizie la Gladiator, și Mihai Racovițan, fost la ”U” Mobitelco și Gaz Metan Mediaș, ambii baschetbaliști de 30 de ani, sunt cei mai experimentați din lot. În rest marea majoritatea a jucătorilor au până în 24 de ani, media de vârstă a echipei fiind de 22 ani.

Lotul CS Universitatea Cluj Napoca

”U” va juca etapa următoare la Arad, contra celor de la West Olympia Phoenix - LPS, una dintre echipele cu pretenții la promovare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!