Stiri Liga I Masculin

Primele informații despre Liga 1 la baschet masculin

Primele informații despre Liga 1 la baschet masculin

O serie de informații despre formațiile care s-au înscris în sezonul 2022/2023 al Ligii 1 la baschet masculin au devenit cunoscute, din câte se pare urmând să fie 14 echipe în cel de-al doilea eșalon.

Site-ul saptamana.net transmite detalii care vizează numărul participantelor din Liga 1, precum și data limită pentru transferuri (15 octombrie și în debutul sezonului 2022/2023). Astfel, o să fie 14 echipe în noua stagiune, după cum urmează: CS Politehnica Iași, CSU Craiova, ACS Ralph Brașov, CSU Ploiești, CSM Corona Brașov, ACS Stomart Iași, CS Agronomia București, CSȘ VSK Gheorgheni, CS Vâlcea 1924, Laguna 2 București, CSM CSU 2 Oradea, BC CSU Sibiu 2, CNAV Eagles București și CS Universitatea Cluj-Napoca.

Față de stagiunea precedentă, pe lângă nou-promovatele în LNBM, nu se regăsesc NN Ulisse București și CSU Știința București. Sursa menționată notează însă că mai mulți jucători de la Știința au trecut la Agronomia București în această vară.

Noutăți sunt CSU Ploiești, CSM Corona Brașov, CS Vâlcea 1924, CSȘ VSK Gheorgheni și echipa secundă a Lagunei București, în vreme ce la Iași o să fie două cluburi de sine stătătoare în noul sezon, CS Politehnica și ACS Stomart.

De asemenea, Radio Brașov indică faptul că responsabil de secția de baschet masculin a clubului CSM Corona Brașov o să fie fostul președinte FRB, Horia Păun. Acesta și-a dat demisia de la conducerea Federației în luna iunie 2021.

Federația Română de Baschet nu a făcut încă public programul competițional pentru Liga 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!