Stiri Liga I Masculin

Record personal de puncte pentru Luca Vasile în Liga Națională

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.01.2022

Record personal de puncte pentru Luca Vasile în Liga Națională

Rapid București a pierdut cu 61-79 duelul din etapa a 12-a cu SCM Timișoara de pe teren propriu și a ajuns la un bilanț de trei succese și 10 eșecuri.

În ciuda acestei înfrângeri, Luca Vasile a avut o prestație reușită pentru feroviari. Tânărul de 20 de ani a bifat recordul personal de puncte în Liga Națională.

Vasile a încheiat cu 19 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și 3 mingi pierdute. El a avut un indice al eficienței de +15, dar echipa sa a pierdut minutele petrecute de el pe parchet la 17 lungimi. Luca a înscris 5/12 aruncări din acțiune și 4/9 din afara arcului de cerc. Auothtonul a fost principalul marcator al formației din capitală.

Tot patru reușite de la distanță a avut și în partida în care reușise precedentul record personal de puncte. În 24 octombrie 2021, împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova, fundașul român a încheiat cu 14 puncte și 4/11 pe aruncările din spatele semicercului.

Următorul meci pentru Luca Vasile și Rapid este cel din etapa a 14-a, împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc, ce se va disputa tot cu giuleștenii în poziția formației gazdă.

*foto: Facebook/Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!