Stiri Liga I Masculin

Sorin Hartman: „Seria 1 este, după părerea mea, cea mai puternică dintre cele două de la turneul semifinal”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.05.2014

Știința București va juca în perioada 16-18 mai la Miercurea Ciuc alături de BC Perla Harghitei, CSU Asesoft Kaproni Ploiești și CSU Galați în cadrul turneului semifinal, Seria 1, a Ligii I la baschet masculin.

Sorin Hartman, antrenorul grupării din capitală, a prefațat duelurile din această serie, vorbind despre fiecare echipă în parte. 

„Seria 1 este, după părerea mea, cea mai puternică dintre cele două. Ciucul este o candidată certă la promovare, având o echipă puternică, agresivă, care joacă pe viteza. Asesoft este satelitul echipei campioane, cu jucători ambițiosi care nu au prea multe șanse de a juca în primul eșalon, care vor să-și recupereze aici minutele lipsă la prima echipă și care vor să demonstreze că pot face față la un nivel mai înalt. CSU Galați este o echipă omogenă, cu un nucleu de jucători care evoluează împreună de foarte mult timp, cu experienta în Liga 1 și cu prezențe constante la turneele semifinale și finale din ultimii ani”, a declarat tehnicianul pentru site-ul stiintabucuresti.ro.

Totodată, Hartman a dezbătut subiectul legat strict de Miercurea Ciuc, aceasta fiind singura echipă din serie pe care nu a întâlnit-o până în prezent. De asemenea, acesta a vorbit și despre faptul că, echipa sa a avut o grupă ușoară în faza anterioară a Ligii I, iar Ciucul a avut o grupă grea cu Asesoft 2 și ”U” Cluj, acest lucru fiind un dezavantaj pentru Știința București.

„Până acum nu am jucat cu Ciuc, dar nu este o necunoscută. Având în vedere că până la turneul semifinal nu se filmează niciun meci, mi-a fost imposibil să fac rost de un DVD cu ei, dar m-am interesat prin alte părți și mi-am facut o idee de cum joacă, ce puncte forte și ce puncte slabe au. Este normal să fie un dezavantaj că am jucat mai puține meciuri, iar acelea cu echipe mai slab cotate. Ciuc a avut ocazia să-și pună la punct unele probleme din jocul lor cu echipe precum Asesoft și Cluj, la un nivel mult mai bun față de ce am avut noi în grupă”, a concluzionat Sorin Hartman. 

*Foto: stiintabucuresti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!