Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Steaua primeşte vizita Universităţii Cluj-Napoca în primul meci din campionat, în 2015

Andrei Militaru

Andrei Militaru
23.01.2015

După duelurile cu BC Mureş din Cupa României, de la începutul anului, în urma cărora a fost eliminată din competiţie, Steaua revine cu forţe proaspete în Liga Naţională. Elevii lui Bacevic au un meci facil împotriva lui Universitatea Cluj Napoca, ultima clasată în campionat. 

Judecând după locurile din clasament ocupate de cele două echipe, Steaua porneşte cu un avantaj net în faţa ardelenilor. Gazdele, aflate pe locul 2 în Liga Naţională, au mai jucat un singur meci împotriva lui "U" Cluj Napoca, în tur, când au învins cu 99-70 în deplasare.

În precedentul joc disputat în campionat, Steaua CSM a câştigat pe teren propriu cu BCM Piteşti, în decembrie 2014, în vreme ce clujenii au pierdut acasă duelul cu CSU Atlassib Sibiu, pe 17 ianuarie. De altfel, Universitatea Cluj Napoca a înregistrat cinci elecuri consecutive în ultimele meciuri jucate în Liga Naţională, iar drumul spre a doua divizie valorică pare inevitabil.

Elocvente în privinţa confruntării de sâmbătă seară sunt şi cifrele statistice ale fiecărei formaţii în acest sezon. Astfel, Steaua are o medie de 86.1 puncte/meci, iar clujenii doar 69.2 puncte/meci, Steaua 37.2 recuperări, CSU Cluj 29.4.

Confruntarea Steaua CSM Eximbank - Universitatea Cluj-Napoca este programată sâmbătă seara, la ora 19.00, în Sala „Mihai Viteazul” din Capitală. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!