Stiri Liga I Masculin

Știința București a promovat în Liga Națională, având o singură înfrângere în liga secundă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.06.2014

CSU Știința București și-a asigurat prezența în sezonul 2014-2015 în primul eșalon baschetbalistic al României, după un parcurs aproape perfect în stagiunea 2013-2014 din Liga I. 

Bucureștenii au dominat clar sezonul din liga secundă, având la finalul stagiunii un total de 28 de meciuri jucate, din care nu mai puțin de 27 au fost câștigate și unu singur pierdut. Primul și singurul pas greșit al elevilor lui Sorin Hartman s-a consemnat în data de 11 noiembrie 2013, atunci când au cedat 71-85 împotriva celor de la Concordia Chiajna 2. Astfel, alb-albaștri au încheiat sezonul din eșalonul secund cu 21 de victorii consecutive inclusiv cele de la Turneul Semifinal, respectiv Turneul Final. De reamintit este faptul că, Știința a bifat alte două victorii cu Corona Brașov, însă aceștia din urmă s-au retras din campionat, iar rezultatele au fost anulate. 

Știința București a izbutit să ajungă pe prima scenă a baschetului românesc la doar al doilea an de existență a echipei. 

*Foto: stiintabucuresti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!