Stiri Liga I Masculin

Știința București continuă șirul victoriilor în Liga 1

Știința București continuă șirul victoriilor în Liga 1

CSU Știința București a câștigat duelul cu BC CSU 2 Sibiu din etapa a 12-a a Ligii 1 la baschet masculin, scor 111-64 într-un meci disputat duminică, 20 februarie, pe terenul sibienilor.

Bucureștenii au deschis cu un run de 14-3 partida, Sibiul putând să se apropie la două posesii (14-9), ulterior ecartul ajungând la peste 10 puncte din nou și sfertul inaugural s-a încheiat cu 34-16.

Știința a mers la +20 la jumătatea sfertului al doilea, prin tripla lui Oprea (47-26), scorul la pauză devenind 65-35.

Bucureștenii au controlat duelul și în repriza secundă, iar după 90-47 la finalul celui de-al treilea sfert, galben-negrii s-au impus în cele din urmă cu 111-64 în deplasare.

Andrei Petică a contribuit cu 25 de puncte la succesul Științei.

Formația din capitală ajunge la 11-0 bilanț în Liga 1, conducând clasamentul, iar etapa viitoare o să joace cu CS Politehnica Iași, pe terenul moldovenilor. CSU 2 Sibiu coboară la 6-5 și va evolua tot în Sala Transilvania cu CS Universitatea Cluj-Napoca.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    da
    Am ramas placut surpins de felul in care s-a prezentat Stiinta la Sibiu si pot spune ca nu sunt multe echipe din Liga Nationala care sa arate la fel... Nu vreau sa discut nivelul baschetbalistic, ci organizarea, mentalitatea, determinarea si profesionalismul. In primul rand cred ca erau 5 sau 6 oameni in staf, care au supravegheat cu atentie absolut tot ce s-a intamplat in cele aproape 3 ore in care jucatorii s-au aflat pe parchet (incalzire, meci, stretching). Apoi mi-a placut determinarea cu care au jucat pe toata durata meciului, indiferent de scor sau formula din teren. Toti jucatorii, indiferent ca vorbim de "veterani", precum sau Cane sau Petica, sau juniori, sunt extrem de bine pregatiti fizic si au alergat mult mai bine ca jucatorii Sibiului, reusind extrem de multe puncte usoare pe tranzitie. Iar de atitudine si disciplina tactica nu mai vorbesc...
    Un proiect foarte interesant Stiinta (lucru cu care provincialul de mine nu era la curent), de urmarit cum vor performa anul viitor in Liga Nationala.

    cu 2 ani în urmă (21.02.2022)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      interesant
      comentariu. pai in liga nationala cum sa se descurce? Fara buget ca lumea pentru straini, slabut zic eu. cu toata organizarea si toata conditia fizica. iti vin 2 americani si 3 est europeni (la adversar) si ti-au dat totul peste cap :)

      cu 2 ani în urmă (23.02.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!