Stiri Liga I Masculin

Știința București și Laguna Sharks, victorioase în Liga 1

Știința București și Laguna Sharks, victorioase în Liga 1

CSU Știința București și Laguna Sharks București și-au trecut în cont un nou succes în Liga 1 la baschet masculin, ambele impunându-se în deplasare în cadrul etapei a 3-a.

Știința a avut o misiune ușoară cu Ralph Brașov, formație care n-a putut emite pretenții, și după 31-12 la finalul sfertului de debut, Știința s-a desprins la 65-31 la pauza mare.

Ecartul a continuat să crească, sfertul trei aducând 10 puncte în dreptul formației de sub Tâmpa, în vreme ce Știința a avut 29 de puncte marcate, asta după ce în anterioarele 20 de minute bucureștenii au pus 31 și 34 de puncte.

Finalul a consemnat un succes categoric, 116-49, al treilea stagional pentru CSU Știința București, în timp ce ACS Ralph Brașov ajunge la 0-3 bilanț.

Andrei Petică a fost MVP-ul disputei, cu 30 de puncte, 5/8 de 3 puncte și 6 recuperări, urmat de Matei Dorneanu (22 de puncte, 4/7 de 3, 5 recuperări) și Jordan Taylor (15 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții). De la Ralph Brașov principalii marcatori au fot Sergiu Souca (14 puncte, 5 recuperări) și Ovidiu Stochici (13 puncte, 5 pase decisive).

La București s-a jucat meciul dintre NN Ulisse și Laguna Sharks, cei din urmă începând cu un run de 14-0 disputa, de unde gazdele s-au redresat până la 16-7. După ce a reușit apropierea la două posesii în spate, NN Ulisse s-a văzut condusă la pauză cu 36-21.

Sfertul al treilea a adus desprinderea la +20 pentru Laguna, 58-35, ultimul parțial fiind adjudecat categoric de alb-albaștrii, pentru 86-43 la final. Laguna Sharks este la a doua victorie din tot atâtea meciuri, iar NN Ulisse încasează al treilea eșec.

Ilija Stefanovic a încheiat cu 21 de puncte și 9 recuperări pentru învingători, urmat de Iulian Orbeanu cu double-double (16 puncte, 11 recuperări). Un singur jucător de la Ulisse a atins borna celor 10 puncte marcate, Radu Pătrașcu, sportivul trecându-și în dreptul numelui său și 6 recuperări.

 

*foto: arhivă Facebook Știința București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!