Stiri Liga I Masculin

Surse. Ousmane Barro continuă pentru încă un sezon la CSM Corona Brașov

Surse. Ousmane Barro continuă pentru încă un sezon la CSM Corona Brașov

CSM Corona Brașov se va baza în Liga Națională, din informațiile noastre, pe experiența lui Ousmane Barro. Pivotul a semnat anul trecut cu formația de sub Tâmpa și a ajutat-o să termine fără înfrângere stagiunea din Liga 1.

În vârstă de 39 de ani, pivotul senegalez o să revină astfel în LNBM după un an de pauză, precedenta lui experiență în primul eșalon fiind la CSO Voluntari timp de două sezoane. Înainte, Barro a jucat în România pentru BC Mureș Târgu Mureș, BCM U Pitești, U-BT Cluj-Napoca sau Dinamo Știința București și are peste 300 de meciuri la activ în Liga Națională, precum și cinci prezențe în All-Star Game-ul baschetului românesc.

Trecerea în Liga 1 i-a adus medii de 9.2 puncte, 8.5 recuperări, 2.2 pase decisive și 1.4 capace în 22 de apariții, perioadă în care a avut 64% la două puncte, 50% din spatele arcului de cerc (2 aruncări bune din 4 încercări) și 74% la linia de fault.

Nou-promovată în Liga Națională, CSM Corona Brașov a efectuat mai multe transferuri, printre cei aduși fiind Juwan Gray, Quattarius Wilson, Brandon Anderson sau CJ Williams, precum și românii Georges Darwiche, Andrei Petică, respectiv Victor și Vlad Georgescu. Din lotul de anul trecut au fost confirmați Armin Cane, Sebastian Costeiu, Andrei Oinaru și David Neacșu.

Echipa galben-albastră va debuta în sezonul 2023/2024 în Cupa României, acolo unde este gazda grupei E din care fac parte și CSO Voluntari, respectiv Laguna București. În campionat, brașovenii se regăsesc în Conferința A și vor juca pe terenul Rapidului în runda inaugurală, în jurul datei de 23 septembrie.

*foto: Dan Potor / sportsmedia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!