Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M - Bogdan Murărescu: „Pentru a promova trebuie să câștigi două meciuri”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.06.2017

BC Timba Timișoara joacă astăzi, 2 iunie, în meciul de deschidere al Turneului Final de promovarea în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația bănățeană dă piept cu Cuza Sport Brăila în primul joc de la București.

Antrenorul formației din Banat, Bogdan Murărescu, a prefațat turneul de promovare de la București. El consideră că pentru a-și asigura promovarea echipa sa trebuie să câștige minim două partide. Murărescu se așteaptă la o competiție echilibrată cu patru formații de valori aproapiate:

„E un turneu echilibrat din punctul nostru de vedere. Echipele sunt apropiate valoric și cred că vor fi șase meciuri foarte disputate. Probabil forma de moment din fiecare zi și luciditatea din momentele importante va conta. Noi suntem pregătiți, sperăm că vom termina turneul cu bine și vrem să câștigăm turneul. Să luăm locul 1 pentru că nu ne satisface alt loc, nu ne-ar mulțumi poziția a doua. Nu a contat ordinea pentru noi, jucăm cu fiecare oricum. Pentru a promova trebuie să câștigi două meciuri.”

Bogdan Murărescu spera ca elevii săi să repete figura din 2012 de la București, atunci când Timba promova în premieră în LNBM

”Avem amintiri frumoase acolo și în 2012 am reușit să promovăm în această sală. Suntem hotărâți să reușim ce ne-am propus” a declarat antrnorul Timbei pentru conform pressalert.ro


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!