Stiri Liga I Masculin

U BT Cluj-Napoca a câștigat o partidă amicală jucată contra lui CSM Mediaș

U BT Cluj-Napoca a câștigat o partidă amicală jucată contra lui CSM Mediaș

U BT Cluj-Napoca și CSM Mediaș au disputat o partidă de verificare în cursul zilei de ieri, 22 februarie. Câștigătoarea Cupei României și-a respectat statutul de favorită și s-a impus cu scorul de 92-73.

Primul sfert a fost unul echilibrat iar echipa antrenată de Mihai Popa l-a câștiat la limită, scor 23-22. U BT Cluj-Napoca a preluat frâiele jocului în actul secund iar până la pauză avea 7 puncte avantaj, scor 47-40. În sfertul trei meci s-a rupt definitiv, după ce clujenii au reușit un parțail de 27-11 și s-au desprins la 23 de puncte. În ultimul act Mihai Silvășan și-a rulat tot lotul iar diferența de scor a mai scăzut, pentru scorul final de 92-73.

U BT Cluj-Napoca a jucat acest meci fără Darko Planinic și Artis Ate, jucători convocați la echipele lor naționale. În schimb, Rareș Uță a revenit de la naționala României și a evoluat în amicalul cu CSM Mediaș.

Echipa de pe Târnava Mare a avut și ea o rotație mai scurtă, Daniel Banciu și Radu Vrâncian fiind prezenți la București la un turneu de baschet 3x3.

Cele două echipe vor reveni în weekend-ul viitor în LNBM, când U BT Cluj-Napoca va juca pe teren propriu cu Steaua București iar CSM Mediaș se va deplasa pe terenul celor de la BCM U Pitești.

foto: Silviu Isailă / CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!