Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

U Cluj, deplasare facilă la Bistrița

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.12.2013

Baschetbaliștii pregătiți de Carmin Popa vor avea parte de o deplasare ușoară pe terenul „lanternei roșii”, într-un meci din cadrul ultimei runde din Seria A.

Confruntarea dintre cele două combatante se va juca vineri, 13 decembrie, începând cu ora 19.00.

Înaintea disputei de vineri, echipa de baschet masculin a CS Universitatea Cluj ocupă poziția secundă în prima serie, cu 16 puncte acumulate, având la activ 7 victorii și 2 înfrângeri, ambele suferite în fața liderului de la BC Miercurea Ciuc. Gruparea de sub Feleac înregistrează un coșaveraj de 715 puncte marcate și 552 primite.

În afara meciurilor jucate împotriva fostei prim-divizionare, alb-negri au un parcurs impecabil, câștigând pe rând cu Gaz Metan Mediaș 2 (81-77, 109-70), West Olympia Phoenix LPS Arad (64-57, 77-54), BC Timba 2 Timișoara (89-44, 73-54), respectiv For You Bistrița (83-39).

De cealaltă parte, bistrițenii sunt ultimii în Seria A cu 9 înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate.

După meciul din ultima etapă va urma o pauză în Liga I, până în luna ianuarie, urmând ca apoi să se facă o nouă grupă, în care vor accede primele două clasate din fiecare serie.

*Foto: Cristi Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!