Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

"U" Cluj vs. BC Mureș, posibil să poată fi urmărit live pe internet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.02.2015

Universitatea Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș vor da piept astăzi, începând cu ora 19:00, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 19 din LNBM. Partida din Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca nu va fi televizată de DigiSport, televiziunea care deține drepturile TV în campionatul masculin. 

Totuși, conform site-ului oficial al celor de la BC Mureș, MofaTv va încerca transmiterea partidei de azi, iar doritorii sunt rugați să acceseze în jurul orei 19:00 următorul link: http://www.bcmures.ro/live

Acest meci dintre clujeni și mureșeni este primul al etapei cu numărul 19 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

DigiSport va transmite în acest weekend următoarele confruntări: 

Sâmbătă, 14 februarie

Ora 19:00: Asesoft Ploiești vs. Energia Târgu Jiu

Duminică, 15 februarie 

Ora 18:00: CSU Atlassib Sibiu vs. Steaua CSM EximBank 

Ora 19:45: U-Banca Transilvania vs. BCM U Pitești

8 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    transmisiune
    Calitatea lasă de dorit, mai bine nu te uiți decât sp nu înțelegi nimic (și telefonul filmează mai bine) iar faptul că te pune nuștiu ce progrămel să instalez pentru a viziona...deja pas! Înainte se vedea mai bine și era mai eficient

    cu 9 ani în urmă (12.02.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      transmisiune
      Nu te forteaza nimeni sa urmaresti la aceasta calitate. Noi muresenii multumim pt transmisiune. Calitatea transmisiunii depinde de semnalul WIFI din sala. Daca are latimea de banda mica nu poti avea pretentia unei transmisiuni HD. :)

      cu 9 ani în urmă (12.02.2015)
    • YMCA Tiger:

      ...
      du-te-n undeva si uita-te mai bine la desene animate, de ani buni de zile se transmite asa, de cand tu nici nu ai stiuti ce-i baschetul, si nu s-a plans absolut nimeni pentru ca e realizate de fani care de multe ori pe banii lor fac deplasariile si fanii mureseni i-au apreciat intotdeauna...

      nu te-a obligat nimeni sa te uiti defapt nu pentru fanii altor echipe s-a realizat transmisiunea asa ca hai sictir

      cu 9 ani în urmă (12.02.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      completare
      Sa nu te deruteze denumirea de MOFA TV. "Postul" respectiv este doar denumirea unui canal Veettle al suporterilor mureseni. Nu fa analogie cu ArgesTV.

      cu 9 ani în urmă (12.02.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Sunt adept al calitatii nu cantitatii! Urmaresc si Craiova in Bibl si calitatea nu e extraordinara dar nici chiar asa, iar aseara mi s-a parut chiar slaba plus ca se intrerupea mereu! E un lucru foarte bun ca se transmite pentru fani dar si pentru noi, iubitorii de baschet, dar repet decat asemenea calitate mai bine transmiti radio si e mai bine!

    cu 9 ani în urmă (13.02.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      Iar bati campii
      Dupa cum am spus-o si mai sus nu compara transmisiunile profesioniste (de ce nivel o fi ele) din BIBL, cu transmisia amatoare a MOFA TV. Asa spre stiinta ta: aceste transmisiuni sunt realizate o camera video ieftina, un laptop si de multe ori un DIGI STICK sau in cel mai bun caz prin intermediul WIFI din sala (care stim toti cum sunt). Mai vorbim cand suporterii din Pitesti vor realiza, pe cheltuiala lor, macar la calitatea hulita de tine.

      cu 9 ani în urmă (13.02.2015)
    • tzontzolino:

      ca idee
      eu personal m-as bucura sa vad ca un individ din alt oras prezinta interes in a vedea meciurile echipei mele mai ales cand joaca contra ultimei clasate!

      cu 9 ani în urmă (13.02.2015)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Realizat de suporterii pitesteni:
    https://www.youtube.com/watch?v=XV9FF-f5YHI

    cu 9 ani în urmă (13.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!