Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Universitatea Cluj-Napoca dă piept cu CSU Atlassib Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
16.01.2015

CS Universitatea Cluj-Napoca primește sâmbătă, 17 noiembrie, vizita formației CSU Atlassib Sibiu, într-un meci ce contează la etapa cu numărul XV. Încleștarea va avea loc la Sala Sporturilor "Horia Demian", cu începere de la ora 19:00.

Fără victorie în Liga Națională, gruparea de pe malul Someșului Mic a apelat la câteva întăriri. Astfel, pe lângă deja cunoscuții Brian Burrell, Vasil Kyosev și Kam Belin, "U" a transferat alți trei străini. Aceștia sunt Buster Perkins și DeAndre Mays (Statele Unite), respectiv pivotul Vladzimir Krysevich.

Baschetbaliștii amintiți au fost deja prezentați cu ocazia unei conferințe de presă, iar doi dintre ei au evoluat în duelul de la Oradea, pierdut cu 95-66.

De cealaltă parte, CSU Sibiu se mândrește cu o performanță remarcabilă în actualul sezon competițional. Trupa lui Miodrag Perisic s-a calificat în Final Four-ul Cupei României, după o pauză de opt ani. "Vulturii" au trecut de CS Energia Rovinari, la capătul unei partide în care oaspeții au acuzat dur arbitrajul.

Mai mult, gorjenii au depus memoriu la Federația Română de Baschet, însă până la soluționarea cazului, Sibiul își focalizează atenția spre campionat, acolo unde a bifat 7 victorii și 5 eșecuri.

În tur, "galben-albaștrii" i-au răpus fără probleme pe universitari, 102-66.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!