Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 36:53
Puncte 29
Pase decisive 1
Recuperari 12
Eficienta 27
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Universitatea Cluj vs. BC Mureș, în prologul etapei a 19-a din LNBM

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.02.2015

LNBM

Etapa 19

Joi, 12 februarie - Ora 19:00

Sala Sporturilor „Horia Demian”

Cluj-Napoca 

0-17 Fișa meciului 7-9

Echipele Universitatea Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș vor da piept sub Feleac joi seara în primul meci al rundei cu numărul 19 din Liga Națională de Baschet Masculin. Gruparea din Târgu Mureș pornește din postura de favorită certă, având nevoie de victorie pentru a-și repara moralul stricat în urma eșecului de acasă cu BC Timișoara. 

Foarte interesant este faptul că, atât Universitatea Cluj, cât și BC Mureș vor aborda acest duel cu antrenori noi. „Studenții” s-au despărțit de Carmin Popa în urma eșecului cu Energia Târgu Jiu, locul acestuia fiind luat de Flavius Lăpuște, în timp ce mureșenii au încheiat colaborarea cu Srecko Sekulovic după înfrângerea cu Timișoara, pe banca „tigrilor” fiind instalat lituanianul Audrius Prakuraitis. Totodată, clujenii nu vor mai beneficia de serviciile lui Kamren Belin, jucător care s-a transferat în Portugalia, în timp ce bielorusul Vladzimir Krysevich trebuie să se întoarcă acasă din cauza problemelor cu viza. 

Îl altă ordine de idei, mureșenii au nevoie disperată de succes pe terenul Universității, victorie care mai mult ca sigur va reveni acestora. În momentul de față, formația alb-albastră se află în afara play-off-ului, pe locul 9, cu 23 de puncte acumulate și un bilanț de 7 meciuri câștigate și 9 pierdute. De cealaltă parte, pentru „lanterna roșie” va veni cel mai probabil și cea de-a 18-a înfrângere stagională, clujenii fiind singurii din campionat care nu am simțit până în prezent gustul victoriei. 

Meciul de mâine seară va reprezenta cea de-a doua întâlnire directă dintre cele două formații. Prima s-a înregistrat în tur, atunci când alb-albaștri s-au impus în „Junglă” cu 105-86. Totodată, pentru Kyndall Dykes, componentul celor de la BC Mureș, această partidă este una specială, revenind pentru prima dată în Sala Sporturilor „Horia Demian” de la despărțirea de U-BT Cluj, echipă alături de care a cucerit titlul național în 2011.

*Foto: Báthori Zsigmond

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    bafta
    Bafta noilor antrenori, sper sa debuteze cu o victorie

    cu 9 ani în urmă (11.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    re
    binenteles clujul, sa castige

    cu 9 ani în urmă (11.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    fair play
    Cei mai buni sa castige!

    cu 9 ani în urmă (11.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!