Stiri Liga I Masculin

Vasile Odagiu a semnat cu Rapid București

Vasile Odagiu a semnat cu Rapid București

Vasile Odagiu este noul jucător al lui Rapid București. 

Originar din Moldova, pivotul de 2,08m va bifa al treilea sezon pe teritoriul României. El ajunge în Giulești de la CSU Știința, echipă alături de care a evoluat în Liga 1 și a adunat medii statistice de 8.4 puncte și 7.5 recuperări pentru 13.6 la eficiență. 

Odagiu a fost adus în România de CS Dinamo București, în perioada în care echipa era antrenată de Tudor Costescu, dar a bifat doar trei apariții în echipamentul alb-roșu. 

Noul rapidist și-a început cariera la VEF Riga, în Letonia. Apoi, a participat la cursurile academiei Get Better, din Praga, urmând ca în 2014 să ajungă la College of Central Florida.

Trupa din Giulești îi mai are sub contract pe Mădălin Potcoavă, Laurențiu Dumitrescu, Luca Vasile și Alexandru Varga, dar și pe americanul Erik Copes. 

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!