Stiri Liga I Masculin

Vlad Solopa a fost suspendat patru etape după gestul din meciul cu CSU Sibiu 2

Vlad Solopa a fost suspendat patru etape după gestul din meciul cu CSU Sibiu 2

Vladislav Solopa a fost suspendat patru etape și amendat cu 300 de euro după incidentul în care a fost implicat în partida câștigată de CSU Târgu Mureș în fața satelitului celor de la CSU Sibiu, în turneul de promovare din Liga 1, care se dispută în aceste zile la Sala Olimpia din Ploiești.

Reamintim că Solopa și-a ieșit din minți în urma deciziilor de la primul meci din turneul de promovare după ce a fost descalificat de arbitrul principal al partidei, Matei Bănică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

CSU Târgu Mureș s-a descurcat în al doilea meci al turneului și fără Solopa. Astfel, mureșenii s-au impus în fața celor de la Știința București, scor 89-65. Goran Martinic a fost MVP-ul partidei, cu 31 de puncte și 7 pase decisive, în timp ce David Engi Rosenfeld a marcat 16 puncte. De partea cealaltă, Octavian Ilie a înscris 20 de puncte.

*foto: captură youtube videocontact titei

1 comentariu la aceasta stire:
  • Minge :

    Rusine
    Mult prea putin pentru gestul sau de fapt au fost mai multe indreptate spre ambii arbitrii

    cu 2 ani în urmă (04.06.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!