Stiri Liga I Masculin

Wesley Harris este noul jucător al celor de la CS Vâlcea

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.08.2023

Wesley Harris este noul jucător al celor de la CS Vâlcea

CS Vâlcea 1924 continuă să aducă întăriri pentru noua stagiune. Numărul de jucători din contingentul de străini din formația nou-promovată în LNBM a ajuns la trei după ce lupii au ajuns la un acord cu Wesley Harris.

În vârstă de 26 de ani, americanul și-a început cariera la nivel profesionist în Cipru, în sezonul 2021/22, la Etha Engomi Nicosia, unde a avut medii de 23.5 puncte și 12.5 recuperări. El și-a petrecut următorul sezon în Australia, la NGC Seahawks și Rockhampton Rockets, bifând 19 de partide în NBL, cu medii de 16.2 puncte și 7.4 recuperări. 

Înainte de a se muta peste ocean, Harris a jucat trei sezoane în NCAA pentru două formații diferite: doi ani la West Virginia University și un an la Tennessee State University. El a totalizat 89 de meciuri în NCAA în această perioadă.

La momentul de față, lotul lui CS Vâlcea 1924 îi mai conține pe Peter Olisemeka, Zoran Paunovic, Radu Vîrnă, Vladislav Solopa, Andreas Blidaru, Modibo Diaby, Nicolae Ciucă, Toni Rotaru, Alexandru Burlacu, Christos Ciriperu și juniorii Adrian Șandor, Gabriel Radu, Radu Hurdubulea și Dragoș Constantinescu. Hristu Șapera rămâne principalul echipei.

*foto: br.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!