Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

A 17-a confruntare directă între Mureș și Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.12.2012

BC Mureș și CSU Sibiu se vor confrunta pentru a 17-a oară de la promovarea alb-albaștrilor în primul eșalon baschetbalistic al României. Această confruntare va avea loc marți (18.12), la Târgu-Mureș. Scorul general al tuturor confruntărilor oficiale directe este de 8-8.

În campionat cele două formații s-au întâlnit de 14 ori, scorul general fiind de 7-7. De notat că s-a consemnat câte o victorie în deplasare, în campionat, pentru fiecare echipă în parte. Nu s-au întâlnit niciodată în playoff sau playout.

În schimb, în cupă s-a consemnat o dublă, în sezonul 2006/07, adjudecată de către CSU Sibiu. Interesant este că fiecare s-a impus în deplasare în această dublă confruntare.

Scorul general al confruntărilor de la Târgu-Mureș este de 6-2. Sibiul nu a învins la Târgu-Mureș din septembrie 2006, adică de șase ani. S-au disputat șase meciuri de atunci.

Srecko Sekulovic are 1-0 împotriva lui CSU Sibiu în calitate de antrenor al lui BC Mureș. În schimb, Miodrag Perisic se află la primul duel cu Mureșul în actuala postură.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!