Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

A doua victorie în Euroligă pentru Târgoviște

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.11.2012

82-87

16-19, 32-32, 19-14, 15-22

   

Campioana României, CSM Târgoviște a obținut în această seară a doua victorie din cea mai importantă competiție intercluburi, Euroliga feminină. Târgoviștencele au învins cu scorul de 87-82 pe UE Sopron și au totate motivele să spere la o calificare mai departe chiar la debutul în această competiție.

Dâmbovițencele au condus pe aproape toată durata primei reprize şi au avut un avantaj de 3 puncte la sfârşitul primului sfert, 16-19. Campioanele au început perfect sfertul doi şi un run de 8-0 le-a adus în avantaj la jumătatea reprizei, 28-35. Unguroaicele s-au apropiat spre sfârşitul sfertului, dar tot CSM Târgovişte a intrat la cabine în avantaj, 48-51.

După pauză, jucătoarele pregătite de Georgios Dikeoulakos și-au menținut avantajul constant și chiar dacă la sfârșitul sfertului 3 au fost conduse, în final CSM Târgoviște s-a impus cu 87-82 și acumulează 6 puncte, având un bilanț de 2 victorii și 2 înfrângeri ce o propulsează pe poziția a patra din grupa B a Euroligii feminine.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Târgoviște a fost din nou Gabriela Mărginean care a acumulat 26 de puncte, 3 recuperări, 2 asisturi, secondată de Elina Babkina cu 20 puncte și 4 recuperări. Jillian Robbins a reuşit un double-double, cu 10 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive.

De partea cealaltă, la Sopron cea mai eficienta jucătoare a fost Milovanovic cu 30 de puncte, 6 recuperări si o pasă decisive urmată de Johnson cu 23 puncte, 8 recuperări si 5 asisturi și Krnjic cu 16 puncte, 6 recuperăro si o pasă decisivă

Următorul meci al campioanei României în Euroligă va fi pe teren propriu pe 28 noiembrie în compania formației franceze, Arras Pays.

1 comentariu la aceasta stire:
  • square one :

    VICTORIA
    Am urmarit meciul la tv si tin sa felicit tirgovistencele pt victoria lor un meci dificil dar toate jucatoarele si-au adus aportul si daca nu erea acel arbitraj mizerabil poate dif erea mai amre caci au fluierat aiurea orice contact nu mai vrb ca au inventat si unel faulturi care nici macar nu au fost mineme atingeri dar ce sa faci asa fluiera uni de afara

    cu 11 ani în urmă (22.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!