Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

A patra semifinalistă din LNBF se decide vineri

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.03.2018

Singura serie din primul tur de play-off care are nevoie de joc decisiv se va decide vineri, pe terenul formației care a încheiat sezonul regulat pe locul secund.

Fiecare echipă s-a impus pe terenul celeilalte în primele două partide ale seriei. SCM Timișoara a câștigat vinerea trecută primul meci cu 82-71, reușind surpriza primei zile din play-off. Meciul doi s-a disputat marți, iar sătmărencele s-au impus în deplasare cu 68-50, egalând la 1.

Au fost două partide opuse. Dacă în prima timișorencele au avut procentaje foarte bune, iar alb-roșiile au ratat foarte mult, în a doua situația s-a inversat. A fost rândul apărării CSM-ului să își facă simțită prezența, iar gazdele au avut procentaje slabe la șuturile din acțiune.

Va fi al 5-lea meci oficial între cele două echipe. Pe lângă cele două din play-off, s-au mai disputat cele din prima fază a sezonului regulat. Atunci sătmărencele s-au impus cu 69-57 la Timișoara și 91-86 pe propriul teren, după prelungiri.

Va fi în continuare o luptă între o echipă cu pretenții de finală, care are 5 straniere în lot, și o echipă care s-a confruntat cu restanțe salariale și a rămas cu 2 jucătoare străine.

SCM Timișoara este la primul sezon în Liga Națională, astfel că participă pentru prima dată în play-off. Formația din Satu Mare este la a 9-a calificare în play-off. Alb-roșiile au jucat și în sezonul trecut trei meciuri în primul tur al fazei eliminatorii. Atunci sătmărencele, cu un lot foarte diferit față de cel din acest sezon, au reușit surpriza în primul meci din play-off, când s-au impus pe terenul echipei mai bine plasate, CSM Târgoviște. Formația care încheia sezonul regulat pe locul trei s-a impus în următoarele două partide și a obținut calificarea în faza următoare.

CSM Satu Mare a ajuns ultima dată în semifinalele Ligii Naționale în 2013, după ce trecea în trei meciuri de CSBT Alexandria în primul tur. Atunci sătmărencele câștigau ambele meciuri de pe propriul teren și pierdeau în deplasare, meciul doi.

A patra semifinalistă din această ediție a Ligii Naționale se decide vineri la Satu Mare. Jocul decisiv este programat să înceapă la ora 18. Câștigătoarea va juca cu Olimpia CSU Brașov în semifinala care va începe săptămâna viitoare.

*foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!